ΠΡΟΦΙΛ

Ηγέτιδα «δύναμη» στην παιδική ένδυση

Δ ημιουργώντας μόδα από το 1989, η Mini Raxevsky αντιπροσωπεύει μία από τις ηγέτιδες εταιρείες παιδικής ένδυσης σε παγκόσμιο επίπεδο. Με τις διαφοροποιημένες συλλογές Infant, Baby και Junior του επιτυχημένο brand Mini Raxevsky, αλλά και η ιδιαίτερη σειρά Βάπτισης, ικανοποιεί απόλυτα τις επιθυμίες των απαιτητικών μικρών πελατών της από τη στιγμή της γέννησής τους έως και την ηλικία των 14 ετών.

Η φιλοσοφία της Mini Raxevsky είναι να συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις εξελίξεις της παιδικής μόδας και να διασφαλίζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στις πιο προσιτές τιμές, προσφέροντας παράλληλα στον πελάτη άριστη ποιότητα. Μελετώντας καθημερινά το σύγχρονο τρόπο ζωής του παιδιού και αποσκοπώντας στην απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη, δημιουργεί με απόλυτη υπευθυνότητα παιδικά ρούχα ξεχωριστού σχεδιασμού, προσθέτοντας, χρόνο με το χρόνο, τη δική της μοναδική πινελιά στους θησαυρούς της παιδικής μόδας.

Η επιτυχία ήρθε με την ίδρυση του brand Mini Raxevsky στην Ελλάδα και αυξάνεται με το πέρασμα του χρόνου, χάρη στην πιστή δέσμευση στην άριστη ποιότητα, τα πρωτότυπα σχέδια, το συνδυασμό στυλ και άνεσης και τις ανταγωνιστικές τιμές. Τα τελευταία 10 χρόνια, οι συλλογές Mini Raxevsky διατίθενται ολοκληρωμένες μέσα από την αλυσίδα λιανικής Mini Raxevsky. Στις boutique της προσφέρεται σε κάθε πελάτη άριστη εξυπηρέτηση καθώς και ενημέρωση πάνω στις τελευταίες τάσεις της μόδας, ώστε να απολαμβάνει μοναδικά προνόμια και μια ευχάριστη εμπειρία αγορών.

Σήμερα, η Mini Raxevsky έχει καταφέρει να αναπτύξει τις δραστηριότητές της όχι μόνο στην εγχώρια αγορά αλλά και σε διεθνές επίπεδο, με καταστήματα σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, όπως στην Κύπρο, το Μεξικό και την Αυστραλία. Εγκαινιάζοντας συνεχώς νέα καταστήματα και εντός Ελλάδος, η εταιρεία Mini Raxevsky πολλαπλασιάζει τα σημεία παρουσίασής της, προσφέροντας στον καταναλωτή ένα φιλικό περιβάλλον, όπου μπορεί να πραγματοποιήσει τις αγορές του με άνεση.