ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Η χρυσή πρόταση “Franchising”

Η Mini Raxevsky, με οδηγό την 30ετή επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της παιδικής ένδυσης, παρέχει καθοδήγηση, υποστήριξη και καινοτόμο τεχνογνωσία, επενδύοντας σε έναν και μόνο σκοπό: Την ενδυνάμωση του “concept” της και τη δημιουργία επιτυχημένων συνεργασιών. Εγγυημένη ποιότητα και άψογη εξυπηρέτηση είναι τα δύο συστατικά της επιτυχίας που υπόσχεται η Mini Raxevsky!

Τα νέα δεδομένα τόσο της ελληνικής, όσο και της παγκόσμιας οικονομίας, καθιστούν το μοντέλο Franchising πρώτο σε προτίμηση, τόσο για εκείνους που θέλουν να ιδρύσουν επιχείρηση, έχοντας την υποστήριξη ενός επιτυχημένου brand, όσο και για τους καταναλωτές, που στη συντριπτική τους πλειονότητα επιλέγουν για τις αγορές τους επώνυμα brands, που προσφέρουν άψογη εξυπηρέτηση και εγγυημένη ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Η χρυσή πρόταση “Franchising” της Mini Raxevsky προς τους νέους επιχειρηματίες περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα στοιχεία για την ίδρυση και την άψογη λειτουργία ενός καταστήματος: Από την αρχιτεκτονική μελέτη και το οικονομικό πλάνο, έως την οργάνωση, το στήσιμο, τη στρατηγική marketing και πωλήσεων, τη σταθερή υποστήριξη σε θέματα merchandising και προσωπικού, τη βιτρίνα, τη συσκευασία του προϊόντος και μια σειρά από προνόμια που συντελούν σε μακρόχρονη και αποτελεσματική επιχειρηματική δραστηριότητα.

Σκοπός είναι να δοθεί η ευκαιρία στους νέους επιχειρηματίες να χρησιμοποιήσουν το ξεχωριστό της concept Mini Raxevsky που θα γίνει και το βασικό τους ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά του παιδικού ρούχου.

Μπορείτε κι εσείς, σήμερα, να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση και να επωφεληθείτε από το επιτυχημένο όνομα της Mini Raxevsky στον κόσμο της μόδας!